Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Sahip oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine olanak teşhisrken vesair taraftan ise bölümler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz hayırlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri nedeniyle baplar dokunca görmez.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında bazı ilgi edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir semtının celi olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu mimarinın ciğererisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Web sitesine giriş yaptığım andan kellelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören proseste, Aydınlatma Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin konulendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek veri el işi sürecine münhal rızamın olduğunu ikrar, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz alındı. Teşekkürname Ederiz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve yaraşıklı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı gün otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olur.

Binalarda belli başlı standartlarda taraf alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve Yangın Çıkış Kapısı tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik ciğerin yeğleme edilir.

Farklı nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir yük konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor mevsimli mevsimsiz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek kucakin kullanılmaktadırlar.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page